2009. november 19., csütörtök

Ülős-olvasós, nyuszizós-mászni próbálós

Millánál is beindult a mozgásfejlődés, bár csak szépen, lassan, óvatosan. Van rengeteg olyan pillanat, amit jó lenne megörökíteni, de a kis huncut ahogy meglátja a fényképezőt, elkezd "pózolni". Nagyon nehéz így! Sikerült azért egy pillanatot abból is megörökíteni, ahogy próbálja összhangba hozni a kezeit a lábaival. Már nyuszizik kb. 2 hete, de a mászás nem igazán ment neki. Ha próbálkozott, akkor rendszerint orra bukott, mert nemtudta, hogy ha a lábát előre rakja, akkor a kezét is előre kell. Ma elkezdett próbálkozni. Még előre nem igazán haladt, de már legalább arra rájött, hogy kéz és láb együtt mozog.
Nagyon szépen ül már egyedül is, bár ezt még nem magától csinálja, hanem én teszem ülő helyzetbe. Készítettem erről is egy videót, ahogy éppen ülés közben próbálja kiolvasni a Pöttöm Pannát csukott állapotában! :)

Ülős-olvasós






Nyuszizós-mászni próbálós



10 megjegyzés:

Laura írta...

Kicsi Tündérke annyira ügyes , helyes ahogy próbálkozik

Adrienn írta...

Nemsokára mászás lesz ebből! Nagyon szépen próbálkozik, és még szebben ül! :)))

AndiLeila írta...

Nagyon ügyes!!Csak így tovább,lassan mászni fog!

AncsaPetra írta...

Sziasztok!ha már igy ringatózik akkor hamarosan mászás is lessz ebből!!:)nagyon ügyes!Hajrá

Andrea írta...

Édes, mennyire boldog, hogy Ő TUDJA EZT!!! :-)
Nagyon szépen üldögél már, szerintem 1-2 hét alatt behozza a "lustizást". Mostantól nem lesz megállás! Ő is éjjel gyakorol?! :-)

Virág írta...

De édes!!!!!!!!!!!!! Pláne ahogy elgurul a végén!!! ;)
Nálunk is ez a próbálkozás ment sokáig, aztán egyszercsak elindult..
Viszont tök ügyesen ül!!!

Szilvi írta...

Nagyon édes a nyuszikád és nagyon szépen stabilan ül!!! /Rékám még nagyon dülöngél, mint egy kis részeg tengerész... :-)/

Kata Wagner Berg írta...

Milla baba nagyon gyonyoru! Olyan edes amikor probal maszni. En nagyon feltem amikor Sean ult elosszor,hogy mekkorat fog esni hatrafele szegnyke....de vegul eses volt,siras elmaradt. Ugyan olyan habtapink volt mint Millanak van,viszont Sean par hete elkezdte szetszakitani,ragcsalni....igy lekellett cserelni ;(
Szep vasarnapot!

Betty írta...

Millus cuki, mint mindig! Nagyon ügyesen próbálkozik a Kisnyuszi! Hajrá-hajrá!

M.Cs.Réka írta...

A nyuszizás a legaranyosabb rész, örülj, hogy nem mászik még, mert akkor nem fog nyuszizni többet! Viszont milyen büszke, hogy ezt tudja! Nagyon aranyos és ügyes!

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner