2009. november 26., csütörtök

Összefoglaló




Hétfőn ismét zenebölcsiben voltunk. Milla nagyon élvezi. Mostmár tevékenyen részt is vett a foglalkozáson. Andrea aki a foglalkozásokat tartja, körbeadott mindenkinek két darab teakfát és azt ritmusra összeütöttük, amíg ő énekelt és gitározott. Milla mindig elveszi tőlem és általában a szájában köt ki. Most viszont ő is ütötte a ritmust! Persze ő még nem szabályosan, csak próbálkozott. Nagyon aranyos volt!

Szerdán meglátogattuk a védőnőt, Mártit. Egy hónap után jutottunk el megint. Milla most még kevesebbet hízott, mint múlt hónapban. Most 7700gramm, tehát 1 hónap alatt 300grammot hízott. Ráadásul össze is ment, mert legutoljára 68cm volt most meg csak 67cm. Nem értettem, hogy még minig miért jók rá a 68-as ruhák, amikor már a vele egykorúak, sőt még van pár nála fiatalabb baba is, akik már 74-es rucit hordanak. Bár nemtudom miért csodálkozom ezen, hisz sem én sem Apa nem vagyunk égimeszelők!
Védőnéni után ellátogattunk a babaklubba, ahol személyesen találkoztunk Barbarával és a kislányával, aki szintén Kamilla. Őket is a fórumról ismerem. Kamilla nagyon szép kislány. Anyukája megtanította vele, hogy "Millus" . Nagyon édesen szólitgatta Millát!
És a babaklubban először kiült oldalra magától Milla! Annyira büszke voltam rá. Azóta már kétszer megismételte.

Ma pedig gyógytornán voltunk. Millának kimarad a kúszás. Hiába tanítottam, nem ment neki. Inkább mászni próbál. Most segíteni kell neki, hogy ne hátrafelé haladjon, hanem előre. Párszor nyuszizásból elindult előre, de orra bukott, így egyszerűbbnek találta ha hátrafelé halad. Igazából rendesen fejlődik, ahogy kell, csak kicsit lustika.


Na és hoztam pár képet és videót, mert az nem maradhat el!

Ildi Hannájából kiindulva ma megkóstoltattuk Millával a mandarint. Nála nem volt akkora sláger, mint Hannánál!










Fürdésnél Milla a pancsimanókkal játszik. Az egyik egy rák, aminek az ollói között egy vödör van. Ha megtöltjük a rákot vízzel, akkor a rákból kifolyó vízzel megtelik a vödör. Ha Millának szólok, hogy borítsa ki a vizet a vödörből, akkor kiborítja! Olyan kis okos. Erről is készítettünk egy videót, de sajnos kicsit sötét lett, mert a fürdőszobában nem túl jók a fényviszonyok. Azért remélem valamennyire látszik!









És pár kép a végére, mert nagyon tetszenek.



6 megjegyzés:

AndiLeila írta...

Örülök hogy jól vagytok!
Milla szépen fejlődik,napról napra szebb!!
Már hiányoltalak:))!

Zsuska írta...

A kis medveölő :D
A dobozban ülős kép verhetetlen!

Milla nagyon ügyes már, bizony, sok mindent tudnak már, én is minden nap meglepődöm, milyen okosak :)

A mászás miatt meg ne aggódj, hamarosan megy majd ez is. Lehet, ha nem rákkal fürdene, nem hátrafelé haladna ;)

Szilvi írta...

Nagyon jó a dobozban ülős kép! :-) És gratula a kiüléshez Millusnak! Szerintem örült a mandarinnak és ügyesen elnyammogta! /Rékám ha héjával adom oda szívogatja, de ha így akarom a szájába adni, nem kéri.../

Dia írta...

A mandarinos videón tiszta apja :) A tavaszi réti virágos etetőszék, meg annyira gyönyörű! :) Cimke úr :D azt hittem én találom fel... :)

Laura írta...

Nagyon jó a macis kép .Annyira ügyes Milla hogy már próbálkozik a hangszerekkel .Most annyira fogékonyak mindenre úgy sajnálom hogy hozzánk közel nincs zenebölcsi vagy ringató

Adrienn írta...

Gondolom nem mondok újat azzal, hogy a dobozban ülős kép a kedvencem! :)
Nagyon szépen fejlődik, ne aggódj! Semmivel sincs elkésve!

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner