2009. július 17., péntek

Az elmúlt hetek eseményei

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, mert annyi minden történt velünk! De kezdem talán az első nagy eseménnyel:

Milla almát eszik! Egy kisvideó az eseményről:



Dokinéninél voltunk 9-én. Igazából azért mentünk, mert Millus kicsit megfázott, köhögött és türtyögött az orra. Hála az égnek nem volt semmi komolyabb gond, nem volt gyulladt a mandulája, így azt javasolta a dokinő, hogy csak porszívózzam neki ill. sósoldatos orrspray-vel segítsek rajta, ha esetleg nem szakadozik fel a váladék. Aztán gondoltam, ha már ott vagyunk akkor elmondom a kaki gondunkat is. Erre azt mondta a dokinő, hogy mivel lassan 4 hónapos lesz Milla, hétvégén nyugodtan kezdjek el almát adni neki. Először csak a levét, majd hétfőtől már lehet a rostokat is! Ez a videó a szombati almalé evésnek egy részlete. Anyatej után furcsa volt neki, de mostmár úgy eszi, mintha az élete múlna rajta!
Aztán megemlítettem neki azt is, hogy a terpeszpelenka miatt szerintem kicsit le van maradva a többi hasonló korú babától. Ezt úgy értem, hogy hason nem úgy tartja magát, ahogy a többi baba. Erre kaptam beutalót a gyógytornászhoz, aki jelenleg szabadságon van, így várnunk kell. De mostmár egyre ügyesebb Milla. Lehet mire eljutunk oda, addigra már mindent tudunk!





Kedden töltötte Milla a 4. hónapot! Hófordulója alkalmából ismét meglátogattuk a dokinénit két szuri erejéig! Millusunk HŐS volt. Kicsit sírt csak és utána hamar meg lehetett vigasztalni. Hazafelé úton is sirdogált, de az már csak az éhség miatt volt!
A dokinéni megnézte a cunciját és megjegyezte, hogy valami rendellenesség van neki odalent! Miután látta a rémületet az arcomon megjegyezte, hogy ezt ne vegyem 100%-nak, ad beutalót a sebészetre és majd ott megnézik az ehhez értő dokik!


Szerdán korán keltünk és indultunk a sebészetre. Megnézte a nagyon kedves doki Milla cuniját. Megállapította, hogy a kisajkak között vastagabb a bőr, mint kellene és ezáltal egy 2-3 mm-es csatornát képez a lyuk belső részén. Ez most azért gond, mert belefolyhat a pisi, ami elfertőződhet (erre különösen oda kell figyelnem és minden fürdés után tisztítani kell, ami nem egy egyszerű mutatvány!) később viszont szexuális problémái lehetnek miatta. Azt mondta a doki, hogy most nem csinál vele semmit, hanem várjunk egy fél évet, mert Milla addigra nagyobbacska lesz és hátha kisimul. Viszont ha nem, akkor altatásos műtéttel megplasztikázzák! Ettől nagyon megrémültem! Remélem ki fog simulni!
Sebészet után csattogtam át az ortopédiára, mert a csípője miatt most volt ismételt jelenésünk. Megröntgenezté a csípőjét és megállapította a dokinő, hogy minden a legnagyobb rendben van, nem kell tovább a terpeszpelus! Nem akartam mondani, hogy az utóbbi időben nem is volt már terpeszpelus! A fene sem kínozza ilyen hőségben! És láss csodát, mégis minden rendben van!Amúgy csípőszűrésre kis barátjával Árminnal mentünk és együtt is került rájuk a sor. Milla annyira együttérző, jó barát, hogy amikor Ármin elsírta magát, mert annyira tekergették a lábacskáját, Millus is elsírta magát. Azért is gondoljuk, hogy ez együttérző sírás volt, mert végig az Ármint nézte és amikor már nem tekergették, akkor abbahagyta a sírást!



És végül a tegnapi napról:
Milla életében először fürdött nagy medencében! Amikor elfektettem a vizen, az nem tetszett neki, de amikor simán csak fogtam, azt élvezte, bár a napot utálja, mert belesüt a szemébe. :)
Íme pár kép az eseményről:

Fürcsi közben barátságot kötött Minnie és Mickey Mause-zal






És a végén bebugyolálva



Ma ismét nagy pancsolás lesz és ma Noel is csatlakozik a kis barátokhoz! Persze a két fiúcska még nem fürödhet, de beszélgetőpartnernek tökéletesen megfelelnek. Ők biztos értik egymás nyelvét!

Este pedig megvolt az első nagykádas fürdése is Millusnak! Hihetetlenül élvezte! Ha ezt tudom, akkor már előbb beleraktuk volna a nagy kádba. Végig sikongatott, rugdalózott és kacagott nagyokat! Úgy kiázott, mint egy kis béka. Nem volt szívem hamar kivenni, annyira boldog volt!
Erről nem rakok fel képeket, mert túl meztelenek és nem tudom kitakarni a cuncirészt! :)
Nagyon várom már a ma esti fürdetést is!




















1 megjegyzés:

Andi írta...

Nem lesz semmi baj...Nem lehet...Gyönyörűséges Millus:-)))

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner