2009. május 31., vasárnap

Találkozás Zalánnal

Megvolt nekünk is az első minitalink! Mindig irigykedtem a fórumos barátnőimre, mert ők annyira egy kupacon laknak, hogy könnyen szerveznek minitalit. Errefelé meg senki sem jár! De aztán Dia szólt, hogy a nagypapája Győr környékén lakik és, ha lesz idejük, akkor hazfelé összefuthatnánk! Neki a kisfia Zalán. Millus barátai között megtaláljátok az ő blogját is, de rakok ide is képet róla. Ő Zalán:
Édes kicsi pufi-pofi. A hangjába egyből beleszerettem! Olyan kis dögönyözni való, van rajta mit fogni fiúcska!
Sajnos az idő nem volt túl jó ezért először Győr egyik nevezetességében- Árkádban (Susu ezt csak a Te kedvedért, bár nem hiszem, hogy olvasol)- beszéltünk meg találkozót, majd kisütött hirtelen a nap és maradtunk a belvárosi találkozóban. Mikor elindultam Millussal, beborult az ég, de akkor már nem akartam ismét felhívni a Diát, hogy mégis inkább Árkád, mert totál hülyének nézett volna!
Sajnos sokáig nem értek rá, mert Zalánnak közel volt a kajaidő és fürdetésre is haza kellett érniük, de azért arra elegendő volt az idő, hogy sétáljunk egyet a városban. Dia nagyon kedves a párja pedig nagyon humoros volt! Fényképezett is, így az ő jóvoltából tudok pár képet mellékelni!
Sajnos az elején esett az eső, ezért a gyerkőcöket le kellett nylonozni, ami kissebb-nagyobb sikerrel össze is jött. Íme:

Meg is jegyeztük, hogy a fórumon szavazást indítunk, hogy "melyikünknek bénább az esővédője".
Mentünk egy kört a belvárosban, sajnos nem volt sok lehetőség, mivel elég sok helyen fel van túrva a belváros, majd Zalán jelzett, hogy ő éhes! A találka rövid volt ugyan és lehetett volna jobb idő is, de azért kellemes időtöltés volt! Még pár kép:

0 megjegyzés:

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner