2010. február 12., péntek

Jöttek is, mentünk is

Pár hete meglátogattak bennünket az unokatestvéremék (Janiék) kisfiukkal ,a lassan 8 hónapos Dáviddal. Dávid hihetetlenül hosszú hajjal rendelkezik! Mikor megszületett sem volt kevés haja, de most... Nagyon cuki! Barátságos, mosolygós babuci! Millával jól elvoltak, bár Milla ismét hozta a formáját és próbált minden játékot elvenni Dávidtól, amit az unokaöcsi éppen megszerzett! :)


Hát nem édes?




Na, erről beszéltem!





Itt Milla nem figyelt. Dávid Kamillán tartja a szemét és azon gondolkodik, hogy milyen cselhez kell folyamodnia, ha megjelenik a játékrabló!





Dávidot anyukája "dobálta" kicsit. Éppen a leérés pillanatát sikerült elcsípnem. Itt látszik igazán, hogy mekkora hajacskája van!







Végre vittem a zenebölcsibe fényképezőt. Ezeken a képeken Milla éppen aktívan részt vesz a szalagos játékban.











A héten meglátogattuk Klaudia barátnőméket. Van egy kisfia, Erik aki most 3 éves. És február 18-ra várják a második gyerkőcöt, Ármint.
Milla párszor üldözőbe vette Eriket, próbált a nadrágján felkapaszkodni, de Erik menekülőre fogta. Egyszer sikerült Kamillának sarokba szorítania. Pár év múlva azthiszem ez fordítva lesz, azzal a külömbséggel, hogy Milla nem fog menekülni!
Legjobban az tetszett, hogy Erik Minyának szólította Kamillát!
Alvás után már Erik sem menekült és sikerült pár jó képet csinálni a lurkókról!


Kíváncsi leszek, hogy mit szólnak majd ehhez a képsorozathoz, ha nagyok lesznek!









Mindenhová próbálta követni Eriket.





Végre nem fél a sima hintában sem. Ezt kifejezetten élvezte!







Közös játék. Erik igazi kispasi: a kocsikulcs érdekelte!







Klaudiának!


5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Ezen az utolsó képen olyan mint egy játékbaba, megzabálom! :-) A többi képen viszont olyan nagylány már és az a ruha szuperjó!!!

Laura írta...

Igazi nagylány már Kamilla .Annyira szép a képeken ,és az a ruha , nagyon csajos . A játék elvevés sajnos nálunk is működik , mindig az kell amit épp a másik fog

Klaus írta...

Remélem ez a barátság Milla és Erik között később is meg fog maradni.Szerintem annyira össze illenek!Kár hogy rólunk nincs ilyen kép!!!Pusz.

AndiLeila írta...

Az utolsó képen annyira cuki:)
Nagyot nőtt a kisasszony nem vitás!
Erikkel remélem mindig ilyen jó barátok maradnak!!
Puszi

AncsaPetra írta...

Nagyon helyesek a képen:)Ősszeillenek:)

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner