2009. augusztus 17., hétfő

Szépségverseny

Köszönjük szépen mindenkinek, aki szavazott Millára a Babamama tudakozó szépségversenyén! Az első háromba nem került be (itt az volt csak esélyes, akinek sok ismerőse és sok pénze van), de a többszáz lányka közül ő lett az egyik, aki különdíjat kapott. Ez nekem sokkal többet jelent, hisz itt nem a szavazatszám döntött! Az is igaz, hogy a szavazatszáma sem az utolsók között volt, hiszen 7070 szavazattal a 21. helyen állt.
A lényeg: nyert egy 5000Ft-os ajándékcsomagot és egy oklevelet!

Nyertesek

És egy kép a Mi kis Hercegnőnkről:






És azért egy kicsit írnék Milláról.
Ismét voltunk gyógytornásznál. Megdícsért minket! Milla szépen fejlődik, egyre többet bír hason, bár még nem az igazi! Kb. fél óra után megunja, főleg, ha nincs ott éppen valaki aki szórakoztatja! De a dokinéni azt mondta, hogy ne legyünk ott. Legyen kicsit önálló és próbálja egyedül feltalálni magát!
Legközelebb 3 hét múlva kell mennünk!


Ma voltunk védőnőnél. 6310 gramm a kisasszony és 64 cm. Kész nagylány!

4 megjegyzés:

bettyke83 írta...

jaj de aranyos kis füles baba:Dsokat nőtt mostanában:)

JanCsi írta...

Fél óra... ne viccelj. mostanában D már bír 15 percet egyben és irtóra örülök neki. óriási fejlődés. úgyh gratula a fél órához!

Dia írta...

Zalán mostanában ennyit sem bír hason lenni. :-o Gratula! Gyönyörű ez a kiscsaj! Nekem mindig az jut eszembe, hogy Zalánra hasonlít, csak lányban. Ilyen lányom lesz nekem is! :)

Andi írta...

Azért nyert, mert GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!!

 

Millus © 2008. Design By: SkinCorner